În postarea sa, Mureșan a evidențiat faptul că în 20 de ani de conducere PSD în Constanța, atât orașul, cât și județul au rămas în urmă și au sărăcit când, de fapt, acestea ar fi trebuit să fie cele mai prospere din România datorită portului și al potențialului turistic.

Viorica Dăncilă merge astăzi în județul Constanța pentru a face campanie electorală. Ce le va spune constănțenilor în județul condus în ultimii 20 de ani de Radu Mazăre împreună cu președinții de consilii județene pesediști:

Că PSD ține județul în sărăcie de tot atâta timp?

Că, în județul cu cel mai mare potențial turistic din România și cu un mare potențial economic și industrial, salariile sunt mult sub media țării?

Că, în timp ce în alte orașe din țară răsar parcuri industriale și vin investitori care păstrează tinerii în oraș, Constanța de depopulează de la o zi la alta?

Că cei mai mari angajatori sunt compania de salubrizare și compania de apă, ceea ce este un semn că nu vin investitori?

Că trenurile de marfă care pleacă din Constanța fac 3 zile până la granița de vest a țării, acesta fiind un alt motiv pentru care investitorii ocolesc județul?

Că, în majoritatea statelor europene, orașele port sunt cel mai importante orașe din țară după capitală, numai Constanța arată ca o localitate săracă de provincie?

Că zona pietonală din centrul Constanței arată ca acum 30 de ani, o mare de beton, fără verdeață?

Doamna Dăncilă, constănțenii s-au săturat de PSD! Nu îi mai convingeți.

Constanța merită o guvernare liberală la București care să le pese de constănțeni și de o administrație locală liberală care să facă la Constanța ceea ce s-a făcut în ultimii ani la Cluj, Oradea, Timișoara, Alba și Brașov.“, a scris Siegfried Mureșan.

 

(Visited 303 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.