Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că cei doi au fost găsiţi împuşcaţi, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul, poliţist la Crimă Organizată, şi-a împuşcat copilul, apoi s-a împuşcat şi el.

Poliţistul în vârstă de 29 de ani era în divorţ. Soţia acestuia este tot poliţist, la Serviciul Economic.

Cei doi aveau custodie comună asupra copilului.

La faţa locului sunt poliţiştii care au deschis o anchetă, alături de un procuror.

Poliţistul din Argeş care şi-ar fi împuşcat copilul şi apoi s-ar fi sinucis fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt, susţin surse din cadrul anchetatorilor.

Fosta soţie a bărbatului a dus sâmbătă dimineaţă copilul la locuinţa lui, după care acesta nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenţie.

Divorțase săptămâna aceasta

Marius Franţescu era ofiţer de poliţie la BCCO Piteşti şi, potrivit IPJ Argeş, nu a prezentat probleme la testarea psihologică periodică.   Bărbatul divorţase, săptămâna aceasta, la notariat. Sămbătă dimineaţă, aşa cum conveniseră, fosta soţie i-a adus bărbatului copilul, în vârstă de trei ani şi şase luni, iar la prânz, a venit să-l ia înapoi.

Marius Franţescu nu a răspuns însă la uşă şi nici la telefonul pe care femeia îl auzea sunând în interior, motiv pentru care a apelat serviciul 112.   Echipajul de intervenţie i-a găsit pe cei doi împuşcaţi în cap.

Surse apropiate anchetei spun că prima pistă a anchetatorilor e legată de posibilitatea ca poliţistul să îşi fi împuşcat fiul, apoi să se fi sinucis.   Atăt crima, cât şi posibilul suicid, au fost comise cu arma din dotare, pe care ofiţerul avea dreptul să o ia acasă, informează adevarul.ro

 

 

(Visited 1.185 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.