Nemulțumit că senatorul din opoziție cerea detalii suplimentare de la șeful Jandarmeriei pe tema dezinformării legate de starea de sănătate a jandarmeriței atacate de protestatari, Șerban Nicolae i-a spus colegului ”vă doresc să aveți o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmerița, să vedem dacă mai sunteți așa îngrijorat de dezinformări”, informează www.g4media.ro.

Declarația a venit la audierile din Comisia de Apărare a Senatului, audieri la care sunt prezenți șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, și șeful Jandarmeriei București – cel care a coordonat dispozitivul de jandarmi din Piața Victoriei în ziua de 10 august – Laurențiu Cazan. Anterior a fost audiată Speranța Cliseru, prefectul capitalei. De asemenea, la audieri este așteptată și ministrul de interne, Carmen Dan.

Șerban Nicolae este recunoscut pentru ieșirile necontrolate la adresa adversarilor politici. El a devenit celebru ca ”șoferul lui Cătălin Voicu”, grație unei fotografii care îl arăta la volanul mașinii cu care fostul senator PSD se ducea la arestul preventiv.

(Visited 148 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.