Potrivit g4media.ro, nici Serviciul de protecție și Pază nu a primit vreo sesizare în presupusa cauză. “SPP nu a fost sesizat pe niciunul dintre elementele pe care le-a precizat Liviu Dragnea în declaraţia de marţi, cu privire la ameninţare şi atentat”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Serviciului.

Remintim că în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, din seara zilei de 21 august, liderul PSD a declarat că anul trecut patru străini au vrut să îl omoare.

Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit 4 străini în România, cazaţi la Athenee Palace, am scăpat. Asta nu înseamnă că o să-mi iau pază. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie. Am aflat cine i-a plătit, dar nu pot să spun asta. E un om foarte celebru, un nume.” Întrebat dacă este vorba despre Soros, Dragnea a declarat: “El se gândea la mine, eu nu mă gândeam la el”.

Ieri, consilierul premierului Dăncilă, Darius Vâlcov, a declarat la rândul lui că KGB a încercat să îl racoleze. Vâlcov este condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare pentru corupţie, iar Liviu Dragnea are o condamnare de 3 ani şi jumătate cu executare în primă instanţă în dosarul angajărilor fictive şi o condamnare definitivă de 2 ani de detenţie cu suspendare în dosarul Referendumul.

Sursa g4media.ro

 

(Visited 165 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.