Social

Stația de betoane YSE 23 August – Mangalia își deschide activitatea

sursa foto: www.betoane-mangalia.ro

Stația de betoane YSE 23 August și-a început activitatea, fiind cea mai nouă investiție de acest tip din zona municipiului Mangalia.

Scris de 
 pe data 
24 martie, 2022

Stația de betoane YSE 23 August a devenit operațională, astăzi, 24 martie 2022, fiind cea mai nouă investiție de acest tip din zona municipiului Mangalia.

Amenajată în comuna 23 August, sat Dulcești, noua stație de betoane poate acoperi întreaga zonă de sud a județului, din Constanța până în Mangalia. Întreaga infrastructură de producere, transport și turnare beton este nouă, deține toate certificările de calitate și protecția mediului, produsele acesteia fiind la cele mai înalte standarde.

Compania YSE Trans pune la dispoziția clienților întreaga infrastructură de transport și turnare beton, beneficiind de o flotă de auto-betoniere cu capacitate de 9 metri cubi, precum și autopompe cu brațe lungi de 50 metri.

De asemenea, clienţii pot beneficia de o serie de utilaje de construcții și amenajări, astfel încât proiectele lor să devină realizabile în scurt timp și la standarde înalte.

Totodată, compania YSE Trans oferă servicii de transporturi rutiere mărfuri și materiale, fiind o companie de tradiție în domeniul transportului rutiere de mărfuri, agregate de cariere piatră şi balastiere.

Cei interesați de serviciile noii stații de betoane Mangalia YSE pot suna la numerele de telefon 0769540474; 0762155075 sau pot trimite un email pe adresa: betoane.ysetrans@gmail.com.

Actualitate