Actualitate Politică

Stelian Ion, ales noul președinte al USR Constanța. „Avem obiective clare. Ne-am propus câștigarea guvernării locale“

Stelian Ion
Scris de 
 pe data 
12 iunie, 2023

Membrii USR Constanța s-au întrunit sâmbătă, 10 iunie, în cadrul sesiunii de alegeri interne pentru a vota persoana care va ocupa funcția de președinte al filialei județene, precum și componența Biroului Județean.

Conform rezultatelor finale ale scrutinului, deputatul Stelian Ion este noul președinte al filialei județene USR Constanța, iar membrii Biroului Județean sunt următorii: Gilda Lazăr, Mirela Garip, Cerasela Badea, Adriana Bunghez, Gabriel Ciobanu, Cristiana Popescu, Ana Listarf, George Sfrent, Remus Negoi, Florin Cocargeanu, Dumitru Caragheorghe, Semiran Abdurefi, Mihai Ochiuleț, Cătălin Iacob, Petre Enciu, Angelo Anagnoste, Petru Moraru, Mihai Valcu, Romeo Stavăr, Edward Nedelcu.

Tot sâmbătă, au fost aleși și cei 28 de delegați care vor reprezenta USR Constanța la Congresul Național al USR din data de 17 iunie.

„Colegii mei din USR Constanța au decis, prin vot, să preiau conducerea filialei județene. Au votat, la alegerile interne de ieri, și noii membri ai Biroului Județean, cu care voi face echipă.

Avem obiective clare pentru următoarea perioadă, mai ales după ce pactul PSD-PNL din Constanța și-a arătat, din nou, fața hidoasă: o alianță împotriva voturilor constănțenilor și a speranțelor lor.

Ne-am propus să reușim câștigarea guvernării locale, Primăria Constanța și alte primării din județ, pentru ca toți constănțenii să vadă că politicienii sunt în slujba lor și lucrează pentru interesul lor, nu pentru interese personale sau de partid.

Urmează multe bătălii grele, într-un timp foarte scurt, dar va merita tot efortul. Și important este să nu îi dezamăgim pe oameni, pentru că au multe așteptări de la noi. Cred că în politică încrederea și respectarea promisiunilor înseamnă totul. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încredere!“, a transmis deputatul Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

Actualitate