Actualitate Administraţie

Stelian Ion: „Chițac condamnă Constanța să stea veșnic cu șantiere, să plătească bani grei să se repare lucrări noi“

Scris de 
 pe data 
5 martie, 2024

Președintele USR Constanța, Stelian Ion îl critică pe primarul Vergil Chițac pentru faptul că lucrările de asfaltare din oraș sunt executate prost, mai ales că deja sunt făcute intervenții pentru reparații în condițiile în care recepțiile nu au fost semnate.

„Lucrări proaste, sensuri unice fără rost și lipsa locurilor de parcare – acesta este tabloul real din Constanța, oraș paralizat de nepriceperea și dezinteresul primarului care, din nou, nu ratează ocazia de a-i certa pe constănțeni!

Iar faptul că de la Primărie ni se transmite că lucrările de asfaltare sunt în garanție și că, la nevoie, vor fi făcute reparații este o nouă aroganță marca Vergil Chițac. De fapt, administrația Chițac condamnă Constanța să stea veșnic cu șantiere, să plătească bani grei să se repare lucrări noi. Cine merge astăzi cu mașina prin Constanța poate constata că nu se circulă mai bine decât înainte de a începe șantierele.

În primul rând, felul în care au fost executate lucrările a dus și duce în continuare la blocaje în trafic. Sunt lucrări executate prost, a fost nevoie de intervenții ulterioare pentru a aduce gurile de canal la același nivel cu șoseaua, deși existau soluții să fie făcute de la început bine. Când plouă mai mult, pe marile bulevarde ai nevoie de barcă să poți circula.

În al doilea rând, lucrările au fost făcute haotic. Nu a existat nici coordonare, nici supraveghere. Primarul Vergil Chițac a lipsit cu desăvârșire din oraș în cei peste trei ani de când au fost deschise șantierele, nu a fost nici personal să verifice lucrările, nici nu și-a trimis supervizorii plătiți din banii publici să constate întârzierile și și lucrările neconforme.

În al treilea rând, va fi mult mai rău decât în prezent dacă administrația Chițac va merge până la capăt cu sensuri unice anunțate în oraș.

În fața acestor evidențe, mandatul lui Vergil Chițac a fost un dezastru. O administrație ineficientă care ne-a făcut viața mai grea. În 2024 putem să ducem orașul într-o nouă direcție. Constanța încă mai poate fi salvată!“

Actualitate