Și unde sunt banii, derbedeilor? Ați luat din buzunarele românilor cu japca  zeci de miliarde de lei în plus, iar acum vă lăudați cu cifrele, așteptându-vă ca românii să vă aplaude?

Și ce-ai făcut cu toți banii ăștia, dragă infractorule? Ai construit vreun spital, vreun drum sau autostradă, ai ridicat vreo școală? Mor mii de copii și tineri prin spitale, așteptând cu mâna întinsă bani de la străini cu care să-și cumpere șanse la viață în clinici din străinătate, deoarece în țara lor sunt condamnați. Suntem un popor de condamnați la sărăcie și umilință, o masă amorfă de cetățeni al căror vis este să plece cât mai repede din țară.

Faceți paradă a desfrâului pe banii cetățenilor, construiți imperii pentru odraslele voastre, vă cumpărați voturi la bax pentru care plătiți anticipat 4 ani de zile, finanțând în mod deliberat sărăcia și analfabetismul. Țineți captivi milioane de cetățeni în frâiele subzistenței, știind că de acolo vă extrageți voturile și vă asigurați puterea.

Au trecut mai bine de doi ani de la tragedia de la Colectiv și România are doar 6 paturi pentru tratarea cazurilor de mari arși, mai puține chiar decât înainte de această dramă. Au trecut 12 ani de la aderarea României în UE și avem mii de școli și grădinițe fără grupuri sanitare, sute de spitale care se prăbușesc peste pacienți.

Cum ți se pare, oare, domnule Dragnea, infractor dovedit și condamnat, că din zecile de miliarde de lei pe care tu le prezinți ca victorii personale niciun leu nu s-a întors în țară, în infrastructură, în sănătate? Câți români au plecat doar anul trecut să se trateze în străinătate fiindcă în România nu există condiții? Dar câți au murit oare, fiindcă ajutorul nu a venit de nicăieri? Oare cifrele astea ce arată? Tot promițătoare sunt?

Și fiindcă îți plac cifrele, dragă infractorule, (2 ani cu suspendare și 3,6 ani cu executare) în 2018 ai eliberat din penitenciare 11.000 de condamnați înainte de termen.

Criminali, pedofili, violatori și tâlhari, corupți și hoți scăpați de pușcărie cu ani mai devreme, doar fiindcă Liviu Dragnea le înțelege suferința și le cere și scuze. 6000 dintre aceștia au recidivat. Adică au ucis din nou, au violat și au furat, pentru ca izbăvitorul lor protector Dragnea să îi scoată iar și iar de după gratii.

Asta e țara în care cifrele „arată bine”, dar oamenii mor cu zile. Țara din care sute de mii de tineri aleg anual să plece, scârbiți de corupție, hoție și impostură. S-au săturat de infractori și analfabeți care le conduc destinele…

 

(Visited 322 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.