Organizația European Best Destinations, cu sediul la Bruxelles, a nominalizat 20 de târguri de Crăciun din tot atâtea oraşe de pe bătrânul continent într-un concurs numit ”Cele mai frumoase pieţe europene de Crăciun”.

Cluj este singurul oraș din România care se numără printre cele nominalizate și poate fi votat până pe 10 decembrie.

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca este unul dintre cele 20 de târguri de Crăciun nominalizate în concursul European Best Christmas Market al European Best Destinations! Dacă vă e drag ce facem, susţineţi-ne cu un vot AICI. Milioane de mulţumiri ❤️“, scriu organizatorii Târuglui de Crăciun din Cluj pe Facebook.

Pe site-ul European Best Destinations se arată că în ultimii trei ani competiţia a fost foarte strânsă, iar oraşul Zagreb a ieşit câştigător, amintind că acest oraş are una dintre cele mai frumoase scene de Advent de pe continent.

Cât despre Târgul de Crăciun din Cluj, European Best Destinations spune că este „o sărbătoare a familiei, a întregii familii extinse: copii, bunici, mătuşi, unchi, veri etc.“.

De ce să vizitaţi Clujul în perioada Crăciunului? Este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale, industriale şi de afaceri din România, găzduieşte cea mai mare universitate din ţară (n. r. ca număr de studenţi), dar şi în 2015, oraşul a fost capitala Europeană a Tineretului“, se mai arată despre Cluj pe site-ul asociaţiei europene.

 

(Visited 471 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.