Un elev în vârstă de 15 ani, aflat în clasa a VIII-a la şcoala „Tudor Arghezi“ din Năvodari, a fost găsit decedat sub podul feroviar din oraș. Trupul neînsuflețit atârna într-un ștreang și a fost descoperit de un localnic care a anunțat imediat poliția.

Băiatul era elev în clasa a VIII-a. Poliţiştii spun că au fost sesizaţi de o persoană că sub podul feroviar din Năvodari se află o persoană spânzurată.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, sub podul feroviar din orașul Năvodari se află o persoană decedată prin spânzurare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de 15 ani, din orașul Năvodari“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Din primele informații, se pare că băiatul, care anul acesta ar fi trebuit să susțină examenele pentru Evaluarea Națională, ar fi recurs la acest gest din cauza notelor mici luate la școală.

De asemenea, acesta și-ar fi contactat prietena înainte de a se sinucide, însă nu ar fi lăsat de înțeles că poate recurge la astfel de fapte.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală și continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

(Visited 1.255 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.