Umor

Tratament inedit. Parizerul pus pe ochi te scapă de unde 5G, microcipuri şi viruşi

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
6 mai, 2020

Mai mulţi specialişti atotştiutori de pe Facebook au făcut o descoperire revoluţionară, ce ar putea să ne scape pe toţi de pericolele pe care le reprezintă undele 5G care împrăştie viruşi, microcipurile din vaccinuri sau chiar de viruşi.

„Seara, ănainte casă te kulki, ăţi pui pe oki câte o felie de parizăr şinumai ai treabă, skapi!“, a postat unul dintre specialişti. „Parizărul are propetăţi vindektoare care lumea le icnoră!“

Potrivit specialiştilor atotştiutori de pe Facebook, parizerul are capacitatea de a „absoarbe răul din organism“.

De ce pe ochi? „Ejti prost? Pacolo ăţi intră informaţia ăn kap deaia recomandăm săsă pună bucăţ de parizăr şin ureki“, a explicat un alt specialist atotştiutor într-un comentariu.

De asemenea, aceştia spun că după folosire feliile de parizer trebuie imediat învelite în staniol şi băgate în frigider pentru decontaminare. Abia după trei zile se recomandă consumarea parizerului respectiv cu puţin muştar.

Extrem de mulţi români sunt convinşi că tratamentul va da rezultate, sunt dornici să-l încerce şi spun că au încredere, deoarece a fost postat pe Facebook, de oameni atotştiutori.

O altă metodă recomandată de specialiştii atotştiutori de pe reţelele sociale, ce poate fi folosită pe toată durata zilei ca măsură de protecţie mai ales împotriva undelor 5G, constă în introducerea în rect a unui ştiulete de porumb, cu sau fără alifie de gălbenele.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate