Dacă ieri îl apăra pe Mazăre în instanță și executa silit jurnaliștii care scriau de rău de primarul Constanței, acum îi critică fățiș pe cei care ocupă funcții publice și provin din anturajul grupării Mazăre.

Senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre și Nicușor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanței timp de aproape două decenii și este, fără îndoială, unul dintre vinovații pentru decăderea acestui important oraș al României. E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiția demantelează o mafie și îi bagă pe jupâni la pușcărie, locotenentul lor să devină șef peste poliție”, spunea acum două zile Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

Ce nu spunea useristul Stelian Ion era că dacă Moga a fost permanent alături de Mazăre și Constantinescu la jefuirea Constanței, el a avut grijă să îi apere pe aceștia în instanță și nu oricum, ci împotriva jurnaliștilor care îndrăzneau să le critice afacerile și ilegalitățile. Un fel de avocat al diavolului, care acum pozează în fată mare pe centura politicii.

Potrivit evz.ro, Stelian Ion a fost avocatul prin care Mazăre i-a luat jurnalistei Feri Predescu suma de 15.000 de euro daune morale fiindcă îndrăznise să îl critice într-o intervenție TV pe primarul Constanței. Stelian Ion este cel care în instanță i-a apărat onoarea și integritatea lui Mazăre, iar acum îi critică pe toți cei care l-au cunoscut.

Lui Stelian Ion, avocat în cauză, i se pare acum un mizilic, un fapt minor, petrecut în viața lui pe când avea douăzeci și ceva de ani. Din intervenția pe care a avut-o marți seara, la B1, a lăsat să se înțeleagă că Feri Predescu nu e supărată pe el, că a înțeles situația și nu i-a reproșat nimic. Ce ar mai putea să-I reproșeze acum jurnalista, după ce s-a luptat singură ca să-și capete dreptatea la CEDO? A obținut-o după alți vreo 8 ani, judecători adevărați arătând greșelile justiției noastre”, spun jurnaliștii de la evz.ro.

 

(Visited 517 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.