Horia Țuțuianu aduce oameni la vot în comunele Mihail Kogălniceanu și Pantelimon din oraș sau alte localități din județ, în speranța că localitățile de care răspunde vor avea rezultate mai bune la nivelul județului.

Astfel, în comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu au votat mai mulți alegători pe liste suplimentare decât locuitorii din comună.

La ora 12.00, pe listele suplimentare erau 300 de votanți, cu 21% mai mult față de numărul celor din localitate care au votat deja.

Membrii ai PSD fac curse între Constanța Navodari și Koglaniceanu. La Kogălniceanu au fost depistate autoturisme ce aparțin Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, folosite pentru transportul persoanelor la urne.

Înțelegem, domnule președinte Țuțuianu că în cadrul partidului v-ați asumat rezultatele de la M. Kogălniceanu, dar aveam pretenția de a câștiga prin luptă corectă. NU ați făcut până acum NIMIC pentru localitate… Vreți să câștigați prin TURISM ELECTORAL?

Oricum sunt fericită că cei care vin în localitatea noastră vad diferența între “fosta administrație” și prezent. LUAȚI MÂINILE de pe Mihail Kogălniceanu. Cred ca acum vă place cum arată și prezintă interes. Localitatea este a noastră, a cetățenilor care trăim și locuim aici cu bucuriile și necazurile noastre, iar cea ce faceți, pe noi ne mobilizează și ne unește și mai mult ca echipă“, a transmis Anca Belu, primarul din Mihail Kogălniceanu.

 

(Visited 1.871 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.