După ce a realizat că jurnaliștii și cei care îi pun întrebări despre activitatea sa „fac umbră pământului degeaba“, viceprimarul pesedist Dumitru Babu a tras sforile necesare pentru ca umbra sa să fie numită cetățean de onoare al Constanței.

Reporterul nostru special l-a abordat pe viceprimar și l-a întrebat ce l-a determinat să pună în aplicare acest demers.

„Marș, mă, creatură inferioară mie!“, a răspuns Dumitru Babu. „Pentru că umbra mea are valoare, de-aia! Mulțumit de răspuns?!“.

Deși nu a mai fost întrebat nimic după răspunsul dat, Babu a mai simțit totuși nevoia să vină cu câteva completări și explicații.

„Bă, săracule, la umbra mea cresc flori, pricepi? Eu lucrez din umbră, bă! La umbra ta crește ceva? Contribuie umbra ta cu ceva la orașul ăsta? Nu! Îți zic io că nu! Așa sunteți voi, ăștia care vreți să schimbați lumea!“, a mai spus viceprimarul. „La c***t cu voi și îmi cer scuze!“.

Ce-i drept, surse din Primăria Constanța, ne-au transmis prin bilețele informația că umbra lui Dumitru Babu este mai des văzută pe la muncă decât el.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 400 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.