Externe

Un băiat și-a împușcat mortal sora, după ce s-au certat pe un joystick

Un nou caz cutremurător de uz fatal al unei arme de foc zguduie opinia publică din Statele Unite. Un băiețel, în vârstă de doar 9 ani, și-a ucis sora cu pistolul luat din dormitorul părinților.

Scris de 
 pe data 
21 martie, 2018

Scena terifiantă s-a desfășurat în locuința unei familii din Monroe County, Mississippi. Potrivit CNN.com, cei doi frați se jucau pe consolă și, la un moment dat, s-au luat la ceartă pe un joystick.

Potrivit relatărilor șerifului, în timp ce mama lor se afla în bucătărie și pregătea prânzul, băiatul s-a dus în dormitorul părinților de unde a luat un pistol pe care aceștia îl țineau într-o noptieră de lângă pat. S-a întors în camera de zi unde și-a împușcat sora în spatele capului. Fetița avea doar 13 ani.

Este pentru prima dată când mă confrunt cu un caz în care un copil este împușcat în acest mod. Și sper să fie și ultima“, a declarat pentru CNN, șeriful Cecil Cantrell.

Fetița a fost dusă de urgență la un spital din Memphis, însă aceasta nu a supraviețuit, decesul ei fiind anunțat în cursul zilei de duminică.

Cazul este aflat sub investigații.

 

Actualitate