Umor

Un constănțean blocat în trafic pe podul de la Ovidiu și-a făcut garaj în jurul mașinii

Trafic rutier pod Ovidiu
Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
6 februarie, 2023

Unii dintre constănțenii nevoiți să aștepte cu orele în trafic pe ruta ce include podul de la Ovidiu spun că au găsit modalități foarte eficiente de petrecere a timpului liber. Este și cazul lui Eusebiu Meșter (46 de ani) care, blocat în urmă cu câteva ore în orașul Ovidiu, a decis să-și construiască un garaj.

„Veneam, ca tot omul, de la muncă. Dacă am văzut că nu ne mișcăm, m-am mișcat eu… Am luat câțiva saci de ciment, niște tablă, o ușă și mi-am construit un garaj. Acum stau la căldură, pot să aștept și câteva zile dacă e nevoie. Când se mai risipește coada, demontez șandramaua și o mut câțiva metri mai în față!“, a explicat șoferul.

Primăria Ovidiu a declarat deja că garajele improvizate în trafic sunt ilegale și vor fi demolate, însă utilajele care ar putea să efectueze această operațiune sunt blocate de 5 zile pe ruta Mamaia-Năvodari, unde și acolo sunt efectuate lucrări la pod.

Actualitate