Umor

Un polițist a fost dus la Urgență după ce a băgat o supradoză de porumb fiert confiscat

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
25 iulie, 2023

Un polițist detașat pe litoral, a leșinat la datorie în timp ce stătea la umbră, relaxându-se pe un scaun la un beach bar din Mamaia. Potrivit martorilor, agentul tocmai ce terminase de mâncat o doză de aproape 5 kilograme de porumb fiert pe care îl confiscase împreună cu colegii lui de la dealerii ambulanți de pe plajă.

Noi i-am spus s-o lase mai moale, că nu-i face bine“, spune unul dintre colegii polițistului. „El, dacă vine rar pe la mare, a spus că vrea să rămână cu o amintire frumoasă, de povestit acasă la el, la Caracal.“ Polițistul s-a ales cu câteva ore de stat la toaletă și două bacterii din spital. Conform colegilor săi, consumul de porumb fiert confiscat este o practică cu tradiție între polițiștii de pe litoral.

Toți bagă, vă dați seama… Din păcate, unii nu rezistă, nu sunt obișnuiți și cedează. Cei mai mulți dintre noi duc, pentru că suntem obișnuiți de atâția ani, însă începătorii sunt iresponsabili“, a declarat un polițist sub protecția anonimatului. Acesta ne-a mărturisit că o practică asemănătoare este folosită și cu gogoșile confiscate, însă, de cele mai multe ori, gogoșile ajung la șefi, care, la rândul lor, le dau mai departe la șefii lor.

Actualitate