Ceea ce părea a fi un grav accident rutier s-a constat a fi de fapt un carnagiu produs cu bună știință de un tânăr de 25 de ani care suferea din dragoste. Părăsit de iubit, Marian Popa a vrut să își ia zilele și a intrat în mod intenționat cu mașina pe care o conducea într-un alt autovehicul, în care se afla o familie. O fetiță în vârstă de 6 ani, tatăl micuței, precum și șoferul sinucigaș, au murit pe loc, iar o femeie (mama fetiței) a fost grav rănită.

Cercetările au arătat că tânărul a intrat intenţionat cu maşina pe contrasens pentru că dorea să se omoare. La locul accidentului, poliţiştii au găsit şi un scurt bilet de adio în care tânărul spunea că nu vrea să mai trăiască, bilet care se încheia cu: „Te iubesc, Ana, te iubesc, fratele meu“. Apropiaţii tânărului susţin că acesta se certase cu iubita şi că spunea tot mai des, în ultima vreme, că vrea să-şi pună capă zilelor şi că va intra cu maşina într-un TIR.

„Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă, poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând să fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat“, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Mama copilei, singura care a supravieţuit accidentului, se află, în prezent, în stare stabilă, la Terapie Intensivă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

(Visited 4.816 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.