Ungaria va oferi mamelor care au cel puțin 4 copii scutire pe viață de la plata taxelor și impozitelor într-o încercare a Guvernului de a încuraja natalitatea.

Premierul ungar Viktor Orban a spus că măsura face parte dintr-un pachet fiscal și legislativ menit să rezolve problema declinului natalității, astfel încât Ungaria să nu aibă nevoie de imigranți pe termen lung în ceea ce privește forța de muncă.

De asemenea, printre măsurile luate de Guvern se numără și acordarea unei subvenții, în valoare de aproximativ 8.000 euro, familiilor cu cel puțin 3 copii, pentru cumpărare de autoturisme noi cu 7 locuri.

De asemenea, femeile sub 40 de ani, care se căsătoresc pentru prima dată, vor putea obține un credit / împrumut de la stat în valoare de 30.000 euro, fără nicio dobândă.

Premierul Orban, care a decretat toleranță zero față de imigranți, a spus că aceste măsuri sunt menite să asigure supraviețuirea nației ungare.

„În Europa, se nasc din ce în ce mai puțini copii. . În Vest, răspunsul la această problemă a fost imigrația. Pentru fiecare copil care nu se naște ar fi trebuit să vină un imigrant, astfel încât, la final, numerele să fie bune. Dar noi nu avem nevoie de numere. Noi avem nevoie de copii unguri. Acesta este răspunsul Ungariei la imigrație”, a declarat Orban.

 

(Visited 618 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.