Consilierii USR-PLUS au organizat astăzi o conferință de presă în cadrul căreia au comentat situația din cadrul Consiliului Local Constanța, unde PNL și PSD au picat astăzi la vot un proiect de hotărâre inițiat de useriști.

„Azi a avut loc o ședință de consiliu local de constituire a USL în detrimentul constănțenilor. Singurii care au lipsit nemotivat sunt domnii Huțucă și Stroe”, a declarat Dumitru Caragheorghe, consilier USR-PLUS.

Acesta a declarat, mai în glumă, mai în serios, că se gândește „să transferăm atribuțiile noastre către PSD”.

„Vestea proastă este că nu am reușit să trecem hotărârea de CL și vom fi nevoiți să ieșim, alături de toți constănțenii, cu coasele, greblele și topoarele în fața blocului”, a comentat Caragheorghe, referindu-se la Regulamentul apărat astăzi de PNL prin care asociațiile de locatari sunt obligate să întrețină spațiile verzi, să taie iarba, să toaleteze copacii, să facă dezinsecția, dar mai ales să amenajeze platforme de deșeuri, să cumpere pubele și să angajeze firme care să ridice deșeurile reciclabile.

Useriștii i-au numit pe liberali „așa-ziși parteneri de guvernare locală” și au anunțat că vor convoca o nouă ședință de Consiliu Local în care vor propune abrogarea întregului Regulament de gospodărire.

Aceștia i-au avertizat pe partenerii din PNL că răbdarea lor le este pusă la încercare și că se apropie de limită.

(Visited 275 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.