Actualitate Administraţie Politică

USR: Îl invităm pe Vergil Chițac, pe oricare dintre şantierele incompetenţei, să le spună constănţenilor că ceea ce trăiesc acum sunt „trucuri politice“

Scris de 
 pe data 
2 mai, 2023

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, primarul Vergil Chițac s-a declarat foarte supărat pe constănţenii care se tot plâng că traficul rutier în oraș este infernal. Edilul i-a numit pe aceștia „unii care încearcă zilnic să stârnească valuri de nemulțumire pe Facebook și comentează negativ” și îi acuză de „trucuri politce”. USR Constanţa a reacţionat şi l-a invitat pe Chițac în oricare dintre intersecţiile cu şantiere să le spună celor blocaţi în trafic şi pietoniloc că problemele pe care le întâmpină zi de zi sunt doar „trucuri politice“.

Folosind aceeaşi aroganţă şi în deplină incompatibilitate cu realitatea în care se află astăzi oraşul nostru, primarul Vergil Chițac susţine că toţi cei care se plâng zilnic de traficul infernal, de şantierele incopetenţei, de norii de praf din intersecţii şi, în general, de tot dezastrul pe care l-a creat, sunt doar „unii care încearcă să stârnească valuri de nemulţumire“ şi care apelează la „trucuri politice“.

Tocmai Chiţac, pensionarul special cu domniciliul în Eforie, cel care a apelat la cele mai murdare trucuri politice şi minciuni pentru a deveni primar, s-a găsit acum să-i arate cu degetul pe miile de constănţeni nemulţumiţi, într-o încercare penibilă de a minimaliza incompetenţa de care a dat dovadă până în prezent.

Îl invităm pe Vergil Chiţac pe oricare dintre şantierele incompetenţei să dirijeze traficul, pentru că, mai nou, se practică, şi să le spună şoferilor blocaţi şi pietonilor, care inhalează praful, că ceea ce trăiesc acum sunt „trucuri politice“!

Constănţenii NU ASTA au votat!“, au transmis cei de la USR Constanţa.

Actualitate