Oare pe ce își ia acest individ salariu de 110.000 lei pe an, plătiți din banii constănțenilor? Pentru a le preda lecții de mârlănie cu orice ocazie?

Dumitru Babu va rămâne, foarte probabil, în istoria Constanței, drept cel mai incompetent și inutil viceprimar al orașului. Nimeni nu înțelege de ce este ținut acest personaj pe lângă primarul Decebal Făgădău și răsplătit cu o asemenea funcție în administrația publică locală, dacă nu doar pentru niște favoruri strict personale. Fiindcă în rest, acest Babu este ZERO!

Pe lângă faptul că în mai bine de 3 ani și jumătate de mandat nu a fost în stare să aștearnă pe hârtie un rând despre activitatea sa, deși legea îl obligă să facă acest lucru, viceprimarul Babu își demonstrează cu fiecare apariție în public abilitățile de birjar.

Fiecare ședință de CL este un spectacol al ghiolbănismului și mârlăniei, acest personaj neavând nicio remușcare să jignească colegi, consilieri locali, cetățeni prezenți la ședință. La ședința de astăzi a găsit de cuviință să își bată joc de un constănțean care dorea să ia cuvântul, pe motiv că era îmbrăcat modest. Ce să-i faci dom viceprimar, nu au toți banii dvs să se îmbrace la patru ace, dar oricum, degeaba vă puneți sacou Armani dacă mai sus sunteți sărac tare…

Același individ a mai oferit astăzi  o mostră de mârlănie consilierilor locali PNL și PMP, dar și parlamentarului USR Cristian Ion, cărora li s-a adresat cu un limbaj suburban.

Este clar că un asemenea specimen nu are ce să caute într-o instituție publică și cerem de urgent ca primarul Făgădău să ia măsuri pentru schimbarea acestuia din funcție.

(Visited 2.335 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.