Eveniment

VIDEO. „Avem bătaie!“ Două adolescente s-au păruit în parcarea unui mall din Constanța în timp ce alţi tineri filmau scandalul

Două tinere s-au luat la bătaie în parcul Tăbăcărie din Constanţa. Scena a fost filmată, iar în imaginile apărute pe internet se vede cum fetele se lovesc cu pumnii şi picioarele, se trag de păr şi se trântesc la pământ. Poliţia a deschis o anchetă.

Scris de 
 pe data 
28 octombrie, 2022

Cele două adolescente s-ar fi jignit cu o zi înainte din cauza unui băiat și au decis să se întâlnească în parcul Tăbăcărie pentru a se lua la bătaie. În imaginile surprinse de tinerii care se amuză copios, se observă cum cele două tinere se lovesc cu pumnii și picioarele și nimeni nu intervine.

ATENŢIE, IMAGINILE POT AVEA UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Cele două adolescente vor fi audiate de poliţişti în urma apariţiei în spaţiul public a unei filmări în care acestea se bat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două persoane se agresează fizic, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 1 s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Constanţa printr-un comunicat de presă.

Referitor la acest incident, nu există nicio sesizare la Poliţie.

„Totodată, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a informat IPJ Constanţa.

Actualitate