Barna a declarat că, după ce a vizitat mai multe localități din județ, a ajuns la concluzia clară că interesele ascunse ale unor partide și clanurile mafiote și-au pus amprenta pe felul în care arată Constanța.

Acest oraș foarte important al României, Constanța, unul dintre orașele de top, cu resursa extraordinară care este Portul, prin toată istoria și ponderea la nivel național, merită mult mai mult decât a avut până acum. Constanța este Portul României, este ceea ce este Rotterdam-ul pentru Olanda. Însă nu există comparație între cele două.

În momentul de față, Constanța este un oraș controlat de clanuri mafiote și interese care contribuie într-o mult prea mică măsură la ceea ce înseamnă șansa de dezvoltare a județului și a României, în general. Tocmai de aceea este nevoie de această schimbare și le spun constănțenilor ca pe 27 septembrie să voteze nu doar Stelian Ion primar la Constanța, dar să voteze USR-PLUS și la Consiliul Județean, pentru că miza este una foarte simplă.

E important să aducem oameni noi, competenți în managementul județului Constanța. Cu Stelian Ion primar, Constanța va avea șansa să pășească spre acea idee de oraș european și modern, așa cum se vorbește și vă doriți cu toții, dar, din păcate, când ne uităm la realizările concrete, sunt prea puține lucruri de spus“, a declarat Barna.

De asemenea, Stelian Ion a declarat că alături de colegul său, Remus Negoi, candidatul pentru funcția de președinte al CJ, vor face tot posibilul pentru a transforma Constanța într-un oraș și un județ european.

„Mai sunt 20 de zile până la alegeri, depinde doar de constănțeni să schimbe soarta oraşului. Constanţa va renaște! Depinde doar de noi să ne convingem prietenii, vecinii, cunoscuții să facă un minim efort și vor vedea că se poate.

Alături de o echipă minunată de consilieri, vom face lucruri pe care le-am visat cu toții, dar pe care cei care au fost până acum nu au vrut să le facă sau nu au fost în stare să le facă. Vom face din Constanța un oraș european, modern, strălucitor, în care să îți placă să trăiești, un oraș fermecător, verde, viu“, a afirmat Stelian Ion.

 

(Visited 147 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.