Constanța

VIDEO. Gabriel Comănescu s-a întâlnit cu Stelian Ion și i-a cerut să se retragă în favoarea lui Chițac

Candidatul USR PLUS la Primăria Constanța, Stelian Ion, a povestit în direct la un post TV național cum a fost invitat de afaceristul Gabriel Comănescu la o întâlnire pentru a-i cere să se retragă în fața lui Vergil Chițac.

Scris de 
 pe data 
13 septembrie, 2020

Candidatul USR PLUS la Primăria Constanța, Stelian Ion, a povestit în direct la un post TV național cum a fost invitat de afaceristul Gabriel Comănescu la o întâlnire pentru a-i cere să se retragă în fața lui Vergil Chițac.

Asta după ce Chițac s-a tot jurat public că nu are nicio legătură cu Gabriel Comănescu și că afaceristul nu este implicat în susținerea candidaturii sale.

„Pe 27 mai am fost invitat de un important om de afaceri din Constanța, multimiliardar, cu afaceri petroliere, la o discuție. Este vorba despre Gabriel Comănescu. Nu știam ce are de gând să îmi spună, nu voiam să fac publică această discuție, dar dacă lucrurile au degenerat în acest fel, o voi face publică în seara asta. După ce mi-a ținut o pledoarie cu puterea sa financiară și cu ceea ce poate să facă și ce relații are în presă ș.a.m.d., în finalul discuției care a avut loc la București în jur de vreo oră mi-a sugerat nici mai mult nici mai puțin decât să mă dau la o parte din fața contracandidatului PNL, Vergil Chițac. Pe mine, chestiile astea mici, amenințările PSD, nici presiunile puse de magnați cu interese dubioase prin Constanța pe mine nu mă intimidează absolut deloc”, a povestit Stelian Ion în direct la Realitatea TV.

Candidatul USR PLus la Primăria Constanța a revenit apoi cu  o nouă postare pe pagina sa de Facebook:

„Da, Gabriel Comănescu mi-a cerut să mă retrag în favoarea lui Vergil Chițac. Le este teamă că voi face ordine, le este teamă că le voi deșira ghemele de interese cu care înfășoară Constanța.

Dar ce nu știu ei sau sunt incapabili să priceapă este faptul că pe mine nu mă pot speria. Voi candida pentru a câștiga Primăria Constanța. Nu mă voi da la o parte oricât ar încerca ei să mă denigreze și oricâte campanii murdare de presă ar plăti împotriva mea.

Voi câștiga primăria pentru că îi am alături de mine pe constănțeni – sătui și ei să aștepte de 30 de ani schimbarea care nu mai vine.

La Constanța, vremea baronilor locali, a tătucilor și a mogulilor a trecut. Pe 27 septembrie, Constanța va renaște.”

Aceste dezvăluiri vin în timp ce Vergil Chițac se află într-o adevărată campanie mediatică de dezicere de Gabriel Comănescu, despre care spune că nu l-a mai văzut  de ani buni și că nu are nicio implicare în candidatura sa la Primăria Constanța.

Actualitate