Actualitate

VIDEO. Romii din Ucraina au furat un tanc de la soldații ruși. „Să numere bine ruși tancurile, romi se jură că nu la-u luat ei”

De aia nu ar avea armata rusă nicio șansă în România.

Scris de 
 pe data 
28 februarie, 2022

Mai mulți romi din Ucraina au reușit o performanță istorică: au furat un tanc de la trupele invadatoare rusești în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Informația a fost confirmată de presa ucraineană, care a publicat și un filmuleț în care se observă cum mai mulți cetățeni de etnie romă au legat tancul de un tractor și au dispărut cu el.

Potrivit publicației Unian.ua, forțele ruse au rămas fără vehiculul de luptă în satul Lyubimovka din regiunea Kherson din sudul Ucrainei.

„Romii au furat un tanc în satul Lyubimovka. Repetăm. Romii. Tanc. Furat. De la ruși”, a scris un locuitor din zonă pe rețelele de socializare.

Auto-proclamatul rege al romilor din România, Dorin Cioabă, a comentat și el, făcând haz de necaz, faptele de vitejie ale confrațior săi:

„I-am intrebat ciorditai tancu rusilor?, ciordit si topit..Sa numere inca o data bine Rusi tancurile, romi se jura ca nu la- u luat ei”

Actualitate