Stelian Ion a declarat că el este singura soluție pentru salvarea Constanței și modernizarea orașului și că de partea lui sunt constănțenii obișnuiți!

„Încrederea constănțenilor ne animă și ne mobiliează în fața unor moguli cu milioane de euro, în fața unor mafii nenorocite care distrug orașul de ani și ani de zile. Constanța va scăpa de PSD și soluția suntem noi USR Plus.

Noi nu avem milioane de euro, interese, moguli care își freacă palmele că vor pune mâna pe acest oraș. Avem alături de noi constănțenii simpli. Noi suntem constănțeni obișnuți, nu locuim nici la Eforie, nu facem jocurile mafiei pesediste”, a declarat Stelian Ion.

Candidatul USR-PLUS a subliniat faptul că actualul primar Decebal Făgădău este „un primar slab, un primar incompetent, un conțopist care se ascunde în birouri și se ascunde de constănțeni. Nu este o soluție pentru Constanța”.

De asemenea, Stelian Ion îi reproșează lui Chițac că nu poate în niciun caz să modernizeze orașul.

„Constanța nu va fi modernizată de un pensionar. Nu are cum să fie modernizată de o persoană care nu a arătat timp de patru ani cât a exercitat o funcție publică decât comoditate. În Parlamentul României nu a avut rezultate notabile.

Constănțenii trebuie să privească adevărul în față, dincolo de mizeriile care se aruncă în spațiul public. Eu am fost cel mai dinamic și eficient parlamentar de Constanța, am avut o activitate care depășește activitatea însumată a celorlalți parlamentari de Constanța.”, a mai precizat Stelian Ion.

Candidatul USR-PLUS spune despre el că va fi un primar dinamic și că va sta de vorbă cu cetățenii: „Voi fi un primar dinamic, eficient, voi sta de vorbă cu constănțenii, mie nu îmi e frică să ies pe stradă și să vorbesc cu oamenii. Dimpotrivă…”

.

(Visited 776 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.