Liviu Dragnea și-a amintit de vila de la Mamaia, clădire care apare în documentele publicate de Rise Project. Liderul PSD a recunoscut că a deţinut un astfel de imobil, pe care susţine însă că l-a vândut.

Potrivit informațiilor, în 2005, Liviu Dragnea cumpăra un teren în Mamaia cu 5.000 de dolari. A început construcția unei vile, însă nu a finalizat-o și a vândut toată afacerea 4 ani mai târziu cu suma de 360.000 lei. Cumpărător a fost omul de afaceri Costel Comana care s-a sinucis apoi în avion, într-un zbor din Columbia către Costa Rica.

Comana a cumpărat de la Dragnea, cu aproximativ un milion de euro, în 2009, în plină criză financiară, șase proprietăți, printre care și aceasta de la Năvodari. Întrebat joi dacă a încasat chirii sau alte venituri de pe urma acestei proprietăți, Liviu Dragnea a evitat întrebarea.

Conform dezvăluirilor făcute de Rise Project, în valiza plină cu documente ale companiei Tel Drum ajunsă în posesia jurnaliştilor se afla şi o mapă roşie în care au fost găsite 5 coli A3 cu „un proiect faraonic, mai înalt cu două mansarde decât palatul existent al socialistului-şef. Sunt cinci niveluri, casa liftului, iar releveele adună împreună 1.015 metri pătraţi utili”. Este vorba despre o „vilă privată în Mamaia”, care ar fi proiectată chiar şi cu o cameră de 11,6 metri pătraţi rezervată majordomului. Construcţia are, aşa cum se vede în planurile respective, 13 camere, 12 băi, 4 bucătării etc., iar toată construcţia ar fi fost plătită de compania Tel Drum.

 

(Visited 683 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.