Gafa a venit la finalul dezbaterii, când șefa PSD le-a dat o replică liderilor politici care au criticat Executivul.

Astfel, Viorica Dăncilă a ținut să precizeze că nu ar fi amenințat vreodată cu dosare penale și că nu își va da demisia “din premier”.

Doamna Turcan, ameninţarea cu dosare penale, la care aţi făcut referire: nu mi-aș permite niciodată, dar niciodată să fac acest lucru, pentru că aș avea impresia că sunt de acord cu ceea ce a făcut liderul dvs de partid, dosar penal pentru înaltă trădare pentru un parteneriat strategic. Dumneavoastră puteţi să vă daţi lecţiile în acest domeniu. Noi urâm acest lucru şi nu-l vom face niciodată. Nu am ameninţat cu dosare penale. […]

Domnule Ponta, e greu să vă răspund, dar pot să afirm un lucru cu tărie: nu o să trădez niciodată acest partid, o să am puterea să fiu mai bărbat decât dvs, să stau în picioare chiar când acest partid trece printr-o criză.

Nu o să-mi dau demisia pe Facebook și nu o să-mi dau demisia din premier fără a vorbi cu membrii partidului.

Nu ați înţeles un lucru: poate o parte din colegi i-aţi minţit şi i-aţi făcut să vină alături de dvs. sunt convinsă că îi veţi trăda şi pe ei cum aţi trădat acest partid, cum ne-aţi trădat pe noi toţi. Dar la dvs măsura obrăzniciei şi misoginismului este cunoscută.

Domnule Ponta, aveţi cel puţin bunul simţ, vorbiţi totuşi cu o femeie, ştiu că nu respectaţi pe nimeni, dar vorbiţi totuşi cu o femeie.

Aveţi respect faţă de o femeie dacă nu aveţi respect faţă de prim-ministru. Aţi vorbit de salariul de europarlamentar, sunteţi ultimul care să faceţi referire la salariul de europarlamentar, haideţi să fim corecţi până la capăt„, a declarat Viorica Dăncilă.

 

(Visited 251 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.