Umor

A apărut fulărelul de glezne, pentru bărbații adevărați, care poartă mocasini și iarna

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
14 ianuarie, 2019

O casă de modă din Italia made in China lansează pe piață un accesoriu vestimentar destinat bărbaților adevărați, care nici iarna nu vor să renunțe la pantalonii mulați cu glezna la vedere și mocasini.

Tutti barbații veri, colalarii prețiosi trebuie să purtare acesti fulărele daca doreste ca iarna sa nu le faca problemi la glezni, e!“, declară unul dintre reprezentanții casei de modă Meltenace.

Fulărelele se înfășoară pe gleznă precum orice fular normal și îi asigură purtătorului căldurica necesară, dar îi și scutește pe cei din jur de priveliștea unei glezne osoase cu fire de păr ce răsar după tivul scurt și mulat al pantalonului.

O adevărată nebunie! Sunt extrem de încântat de această idee glorioasă și mărturisesc că am comandat zece astfel de fulărele și abia aștept să le port împreună cu simpaticii mei amici, să ne plimbăm prin părculeț și să depănăm amintiri drăguțe“, spune, vizibil entuziasmat, Grațiel Marmelad.

Totodată, cei de la Meltenace spun că lansarea fulărelelor este și o mișcare împotriva țăranilor care iarna încă se încăpățânează nu să fie în trend și aleg să poarte ghete, încălțăminte cu blană pe interior sau, cum mai sunt unii nebuni, își pun șosete normale.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate