Actualitate Constanța

A venit frigul, iar constănţenii rămân fără apă caldă şi căldură. La ce număr poţi suna ca să le pui întrebări celor de la Termoficare

Scris de 
 pe data 
5 aprilie, 2023

Termoficare Constanţa anunţă că mai multe zone din municipiu nu vor avea apă caldă şi căldură din cauza unor lucrărilor de reabilitare la reţeaua termică.

Potrivit reprezentanţilor Termoficare SA, întreruperea va fi aplicată de joi, 6 aprilie şi, deocamdată, nu se ştie când va fi reluată furnizarea energiei termice.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Cei de la Termoficare transmit că, „având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța-Etapa 1, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe bd. 1 Mai (vechi).

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza căldură și apă caldă de consum la următoarele puncte termice: PT 149(Bld. 1 Mai ), PT 150 (Bld. 1 Mai Al Timonei), PT 153, PT 183 (Bld. 1 Mai ) începând din dimineața zilei de 06.04.2023.

În funcție de momentul finalizării lucrărilor vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.“

Pentru mai multe lămuriri şi intervenţii, îi puteţi suna pe cei de la Termoficare NON-STOP, apelând numărul de telefon al dispeceratului: 0241 616 792.

De asemenea, dacă accesaţi termoficare-constanta.ro, la secţiunea Lucrări programate, veţi putea vedea harta cu aplasarea punctelor termice şi zonele de care acestea aparţin.

Actualitate