După ce deja unele construcții ilegale au fost demolate, reprezentanții ABADL au continuat seria de controale pe plaja din Faleză Nord, unde toți operaorii de plaje au fost înștiințați să își demoleze construcțiile făcute fără aviz.

Operatorii au primit un ultimatum de 72 de ore de la efectuarea controlului și constatarea ilegalității.

Potrivit lui Bogdan Bola, dintre toți operatorii verificați, doar un singur patron avea prevăzut un beach bar în PUZ-ul întocmit în 2013.

Nu îmi doresc în niciun caz să intervenim în forță sau să se comită vreun abuz de nicio autoritate a statului, dar legea trebuie respectată, indiferent cum te numești.

De asemenea, pe plajele din sudul litoralului constănțean, am dat dispoziție să se facă măsurători topografice pentru a identifica construcțiile ilegale și pe restul plajelor din Constanța“, a transmis Bola.

Directorul ABADL mai spune că că, după Faleză Nord, urmează zona Năvodari, unde există peste 160 de construcții pe plajă, dintre care doar 20 sunt prevăzute în PUZ-ul existent.

Acolo (n.r. – Năvodari) încă mai așteptăm răspunsurile Primăriei la solicitările noastre, însă nu pentru mult timp“, a declarat Bola.

 

(Visited 2.250 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.