Actualitate Constanța

Accesul în Țara Piticilor și Gravity Park se va face doar cu certificatul verde. Program modificat

Primăria Constanța anunță că locul de joacă Țara Piticilor și complexul de sporturi extreme Gravity Park din parcul Tăbăcărie au programul modificat, iar accesul se va face doar pe baza certificatului verde.

Scris de 
 pe data 
3 noiembrie, 2021

Țara Piticilor și Gravity Park vor fi deschise zilnic în intervalul orar 9:00 – 19:00.

Primăria transmite că accesul se va face conform reglementărilor în vigoare – HG nr. 1090/2021, modificată prin HG nr. 1130/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

De asemenea, accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Primăria Municipiului Constanța precizează că „în scopul gestionării fluxului de vizitatori, în Țara Piticilor – Parc Tăbăcărie intrarea se face în această perioadă prin Poarta nr. 1 (dinspre Teatrul de Vară „Soveja”), iar ieșirea prin Poarta nr. 2 (dinspre restaurantul „La Cetate”). Poarta nr. 3 este închisă (dinspre Lacul Tăbăcărie).

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate