Isabela Ilona Tudică a fugit din Centrul de primire minori „Aluniș“, unde fusese lăsată în grija autorităților de către unchiul ei, părinții fiind plecați la muncă în străinătate.

Dispariția ei a fost făcută anunțată pe o pagină de Facebook de mama ei, care a sesizat și autoritățile abilitate, însă fără a da DGASPC acordul pentru mediatizare.

Vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fetița este dispărută din data de 13.12.2019 din Direcția generală de asistență socială și protecția copilului Constanța. De o săptămână nici Poliția Constanța nu o găsește.

Isabela are are 1,65 m, șatenă și ochii căprui.

Vă rog din suflet pentru orice fel de detaliu, dacă a văzut-o cineva sau a luat contact cu ea va rog să mă contactați pentru orice mic detaliu (…) pe facebook Elena MarioDani Stanescu. Vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fetița“, a scris mama fetei.

Deși în postare este precizat că fata a dispărut pe data de 13 decembrie, DGASPC Constanța transmite că fata ar fi fugit împreună cu o altă minoră de pe data de 5 decembrie. „DGASPC Constanța a luat imediat legătura cu IPJ Constanța, la momentul dispariției fetei din centru și se fac toate demersurile pentru găsirea acesteia”, au transmis reprezentanții DGASPC.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secția 3 Poliție, tel. 0241.502605 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364 int. 20005.

 

(Visited 1.597 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.