Politică

Afaceristul Mohammad Murad a anunțat că va candida la Primăria Constanței: „Constanța a ajuns vai de capul ei!“

Mohammad Murad. Sursa foto: capital.ro

Patronul complexului hotelier Phoenicia, omul de afaceri și medicul Mohammad Murad a anunțat că va candida pentru postul de primar al Constanței.

Scris de 
 pe data 
27 iulie, 2018

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de vineri, 27 iulie, cu ocazia vizitei pe litoral a Ministrului Turismului, Bogdan Trif.

Murad, care este și președintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, s-a arătat nemulțumit de modul în care decurg lucrurile în Constanța și stațiunea Mamaia.

Voi candida la Primăria Constanţa. Am ajuns la concluzia că nu se poate face altfel. Constanţa era pe locul al patrulea în economia românească, şi acum a ajuns vai de capul ei! În Constanţa trebuie să aştepţi un an şi jumătate autorizaţia de construcţie. Nu se poate aşa ceva! Vrem să schimbăm cu totul Constanţa!„, a declarat Mohammad Murad, citat de cugetliber.ro

Deocamdată este incert dacă Murad va candida independent sau din partea unui partid politic, însă în prezent susține că este un reprezentant al oamenilor de afaceri.

Mohammad Murad este de profesie medic neurolog. A venit în România în 1982 din Liban ca să studieze medicina şi a ajuns după 30 de ani să fie unul dintre cei mai mari hotelieri din ţară, să construiască şi să vândă peste 2.000 de apartamente, să dezvolte un lanţ de fast-food-uri şi să deţină o fabrică de pateuri.

 

Actualitate