Iar cei care au răspuns primii și au vrut să îi dea o mână de ajutor lui Alex au fost chiar salvatorii băiatului, pompierii de la ISU Dobrogea

„Pompierii de la ISU DOBROGEA au donat sânge pentru Alex, un băiat de 12 ani aflat în dificultate. I-am văzut mereu salvând oameni, salvând case sau bunuri de la incendiu, acţionând în timpul unor catastrofe naturale sau după accidente rutiere. De această dată pompierii şi-au asumat un alt rol. Au lăsat autospeciala şi furtunul şi au ales sa fie alaturi de Alex, donând sânge pentru intervențiile medicale la care va fi supus. Îi țin pumnii cu toții și îi doresc să se facă bine cât mai repede!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a ISU Constanța.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Constanța, evoluția pacientului este favorabilă. Alex a fost operat în cursul acestei săptămâni, iar zilele următoare va fi supus unei noi intervenții chirurgicale. Băiatul este stabil, conștient și colaborant.

Având în vedere criza de sânge cu care se confruntă Spitalul, constănțenii care doresc să ajute sunt rugați să vină la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge, atât de necesar pentru salvarea vieților celor aflați în suferință.

(Visited 7.929 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.