Constanța

Alte două străzi din Constanța devin cu sens unic. Modificarea intră în vigoare de pe 19 septembrie

Primăria Constanța anunță că două străzi din cartierul Km 4-5 vor avea un nou regim de circulație, decizia făcând parte din „proiectul de resistematizare a traficului“.

Scris de 
 pe data 
15 septembrie, 2022

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, este vorba despre strada Progresului, unde circulația autoturismelor va fi posibilă dinspre strada Meșterul Manole către strada Sergent Nicolae Grindeanu și strada Sergent Nicolae Grindeanu, unde traficul rutier se va desfășura dinspre strada Progresului către strada Meșterul Manole.

„Proiectul de resistematizare a traficului a fost realizat în urma vizitelor din teren și discuțiilor cu cetățenii, consultării cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și cu experți în sistematizare rutieră, fiind analizat și avizat favorabil în cadrul Comisiei de Circulație.

Prin implementarea acestui proiect se va asigura fluidizarea traficului rutier iar siguranța pietonilor va crește. Conducătorii auto vor putea staționa și parca pe carosabil.

În contextul noilor reglementări, recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“, se arată în comunicatul transmis de Primărie.

Actualitate