Actualitate Constanța

ANM anunță cum va fi vremea în Dobrogea de Florii și de Paște

Meteorologii informează că vremea va fi mai rece decât de obicei în aceste două săptămâni, dar în cele mai calde zile vor fi și 20 de grade, iar în cele mai reci nopți vor fi și sub 2 grade. Perioada 17-19 aprilie va aduce o răcire, dar spre ziua de Paște vremea se va mai încălzi, arată prognoza ANM.

Scris de 
 pe data 
12 aprilie, 2022

Potrivit ANM, în Dobrogea vremea va fi rece în primele trei zile ale intervalului, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 11 și 13 grade și de 3…4 grade pentru cele minime, apoi se va încălzi treptat, iar în 15 și 16 aprilie se vor atinge maxime, în medie de 16…18 grade și minime de 6…8 grade.

În perioada 17 – 20 aprilie, scăderea de temperatură estimată, va însemna pentru această regiune, atingerea unor maxime de 12 și minime în jur de 6 grade.

După acest interval, tendința de evoluție a temperaturii va fi de creștere ușoară și treptată până la o medie a maximelor de 16 grade și minime de 7…8 grade. Izolat și trecător vor mai fi ploi slabe la începutul intervalului, apoi probabilitatea pentru ploi va fi relativ ridicată după 17 aprilie.

.

Actualitate