Constanța Eveniment

Atenție! Indivizi care se dau drept angajați ai Primăriei intră în casele constănțenilor

Primăria Constanța avertizează că o mai mulți indivizi, care s-au recomandat a fi angajați ai Primăriei, fără a prezenta niciun document de identitate, au abordat mai mulți constănțeni sub pretextul completării dosarului pentru acordarea tichetelor sociale, le-au solicitat documentele de identitate și au încercat să pătrundă în case.

Scris de 
 pe data 
3 februarie, 2021

Primăria Municipiului Constanța NU are nicio legatură cu aceste acțiuni, NU le încurajează și se disociază total de ele.“, informează Primăria.

Vă recomandăm să nu permiteţi accesul în locuinţă celor care vin să vă prezinte diverse „promoţii”, în scop caritabil sau pentru sondaje de opinie. Dacă sună la uşă persoane ce pretind că reprezintă instituţii care oferă servicii publice, nu le lăsaţi să intre în casă decât după verificarea documentelor de identitate, respectiv ale celor de serviciu.

Nu oferiţi informaţii necunoscuţilor despre bunurile pe care le deţineţi sau despre vecini, nici măcar celor care susţin că sunt reprezentanţii unor instituţii, dar nu pot face această dovadă.

Nu comunicaţi date despre plecarea de acasă pentru o perioadă mai lungă în convorbirile cu alte persoane sau pe reţele de socializare.

În cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate secții de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

De asemenea, puteți apela Direcția Generală Poliția Locală Constanța -0241484205.

Actualitate