Constanța

Atenție, șoferi! Evitați intersecția City Mall. Semafoarele nu vor merge câteva zile

Primăria Constanța anunță că în intersecția de la City Mall va fi întreruptă semaforizarea pentru câteva zile

Scris de 
 pe data 
21 aprilie, 2023

Începând de sâmbătă, 22 aprilie, ora 22:00, se oprește total sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja pentru câteva zile. Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de către lucrători din cadrul Poliției Constanța. 

Această măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu, se reconfigurează intersecția, iar stâlpii de semaforizare vor fi mutați. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite, la fel ca și automatul de dirijare a traficului.  

„Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.  

În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, se arată în comunicatul Primăriei Constanța. 

Actualitate