Potrivit Primăriei Constanța, parada va cuprinde peste 2.000 de participanți. Astfel, începând de luni, 20 mai, ora 18.00, se va interzice oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe bulevardul Tomis, tronsonul Capitol- Piața Ovidiu, inclusiv în parcările de la Poștă și de la Sala Sporturilor.

În ziua de 21 mai, de la ora 14:00, se va restricționa parțial și temporar zona de deplasare de pe strada Mircea cel Bătrân cuprinsă între străzile Smârdan și Decebal, pentru a permite oprirea autobuzelor care vor transporta participanții la paradă.

Începând cu ora 16:15 se va închide total circulația pe traseul de desfășurare a paradei, cuprins între zona Capitol și Piața Ovidiu.

De asemenea, va fi oprită circulația la intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian, ceea ce va conduce la întârzieri pentru mijloacele de transport ale RATC Constanța de aproximativ 10 -15 minute.

Pentru buna desfășurare a circulaței se recomandă evitarea zonelor respective iar Poliția Rutieră Constanța și Serviciul Rutier al Direcției Generale a Poliției Locale Constanța vor asigura dirijarea traficului și în alte intersecții, cum ar fi:

– strada Mircea cel Bătrân cu bulevardul Mamaia;
– strada Răscoala 1907 cu bulevardul Mamaia;
– strada Mihai Viteazul cu bulevardul Mamaia;
– strada Mihai Viteazul cu bulevardul Ferdinand;
– strada Mihai Viteazul cu strada Traian;
– strada Traian cu strada Termele Romane;
– strada Răscoala din 1907 cu bulevardul Ferdinand.

 

(Visited 505 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.