Constanța

Ați rămas fără curent? Iată care sunt numerele la care puteți suna

E-Distribuție Dobrogea SA a suspendat lucrările de verificare ale rețelei de energie electrică și a suplimentat turele la dispecerat, astfel încât, constănțenii să poată semnala eventualele întreruperi cauzate de vreme.

Scris de 
 pe data 
26 februarie, 2018

Pentru a veni în ajutorul consumatorilor, E-Distribuție Dobrogea SA a suspendat lucrările ce presupuneau întreruperea curentului electric în mai multe zone din Constanța, pe durata avertizării Administrației Naționale de Meteorologie în ceea ce privește codul portocaliu de vânt puternic și ninsori abundente.

Acest lucru va preceda reprogramarea lucrărilor planificate pentru perioada 26 februarie 2018 – 1 martie 2018 într-o perioadă viitoare.

Date fiind condițiile climatice, compania de furnizare a energiei electrice, a suplimentat turele din dispecerat și din call center, pentru a fi gata să răspundă unui număr mare de sezisări.

Clienții pot apela în regim TelVerde (apelabile gratuit din rețelele naționale de telefonie) următoarele numere de telefon: 0800 070 555, 0800 070 888, 0800 070 444 sau prefixul județului +929.

Potrivit reprezentanţilor E-Distribuție Dobrogea SA, situația energetică este normală momentan, existând, desigur, cazuri particulare de deranjamente la care se acționează în consecință.

 

Actualitate