Umor

Avem dovada. Primul autobuz 101 care iese din pasajul subteran construit de Chițac pe b-dul Aurel Vlaicu

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 aprilie, 2022

S-a aflat tot adevărul lucrărilor interminabile de pe b-dul Aurel Vlaicu. Primarul Vergil Chițac le va face o surpriză constănțenilor și va anunța în curând construirea a nu mai puțin de 5 pasaje subterane pe b-dul Aurel Vlaiciu.

Deja autoturismele au început să cadă în intrările în aceste pasaje care deocamdată nu sunt semnalizate corespunzător.

Și pentru că subiectul este mult prea important pentru oraș, reporterul Mitică Pușcălargă a mers ieri pe teren și a fotografiat un autobuz CT Bus în timp ce iese din primul pasaj subteran care va fi dat în folosință în curând.

Directorul CT Bus, Ninel Furtunaru, spune însă că autobuzul fotografiat nu ieșea, ci intra, și nu într-un pasaj, ci într-o groapă în asfalt. „Domnule, situația e gravă. De când au început lucrările pe b-dul Aurel Vlaicu am pierdut cam 15 autobuze în gropile din asfalt. 11 au fost găsite, 4 încă le căutăm cu tot cu pasageri. Când i-am comunicat bossului Chițac că ne lipsesc 4 autobuze și 179 de călători, aceasta mi-a transmis mesajul lui tradițional către colegii lui liberali: „Mai dă-i mă în p…a mea!”, a povestit domnul Furtunaru.

„Cred că es

Actualitate