Unul dintre avioanele care au decolat astăzi de pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“ a virat brusc la doar trei minute după ce s-a desprins de pe pistă. Aeronava a revenit pe aeroport din cauză că pilotul își uitase încărcătorul de la telefon în restaurantul din terminal.

Panicați, pasagerii povestesc că înainte ca avionul să vireze brusc pentru a reveni pe aeroport, din cabina pilotului s-a auzit un strigăt precum „Ah! F***-i m**** mă-sii! Întoarce repede!“, urmat de indicații către turnul de control.

Se crede că bateria telefonului era încărcată 50% la momentul decolării, dar fiind o cursă lungă, în care avionul poate zbura pe pilot automat, pilotul a considerat că nu poate risca să nu mai poată urmări clipuri de pe Youtube, memeuri cretine pe Facebook și comentariile anonime de pe grupurile de piloți.

Într-o înregistrare audio din cabină, pe care am reușit s-o obținem în mod fraudulos, se poate observa cum pilotul a insistat să întoarcă avionul:

Pilotul: Relaxează-te în p*** mea și nu mai țipa la mine! Am lăsat încărcătorul în restaurant, durează doar două minute. Ce dracu’, tu nu ai uitat niciodată nimic?!

Turnul de Control: Las-o dracu’, băi Virgile! E a doua oară luna asta!

Co-pilot: E un iPhone, Virgile? Că poți împrumuta încărcătorul meu dacă vrei…

Pilot: Nu, e un c***t de Samsung… Mi-aș uita și capul pe undeva dacă nu l-aș fi avut lipit de umeri!

Turnul de Control: Bine, băieți, doar vă rog să nu uitați unde parcați de data asta. Și ne mișcăm repede, da?

După ce au aflat despre toată situația, pasagerii au devenit mai înțelegători cu pilotul, în ciuda întârzierii de 5 ore cauzată de întoarcerea avionului.

Hai, frate, că toți am fost în situația asta. Da, am avut o coborâre bruscă de la 1500 de metri, da a făcut o întoarcere aproape ca o buclă în aer, da am vomitat ca un elefant din cauza amețelii, dar, pe bune, i se putea întâmpla oricui. Eu mi-am uitat cheile de la mașină și încărcătorul la telefon de nici nu-mi mai amintesc de câte ori…“, ne-a declarat unul dintre pasageri.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.943 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.