Mutare strategică pentru realizatorul tv, Mircea Badea. Acesta se mută cu emisiunea „În gura presei“ pe postul pentru copiii sugari și preșcolari, Duck TV.

Surse ieftine și fără coloană vertebrală din interiorul Antena 3 ne-au spus că mutarea a fost decizia lui Badea, argumentând că manipularea și imbecilizarea trebuie livrate încă din fașă.

Unii dintre noii săi colegi de la Duck TV, cum ar fi ursulețul Mimo, sunt foarte încântați de venirea lui Badea în echipa lor.

Tipule, treaba e cam așa: cu cât suntem mai mulți, care să-i putem distra pe cei mici, cu atât mai bine, înțelegi. Era doar o chestiune de timp până când Mircea ar fi venit printre noi, pentru că, este evident acum, mesajul său și lucrurile pe care le spune mai pot fi înțelese doar de mucoșii ăia simpatici care se uită la noi“, ne-a declarat ursulețul Mimo într-o pauză de țigară.

Oricum, tipul e cretin“, a mai completat Mimo.

Maimuțica Bobo se pare că nu este foarte încântată, fiind de părere că realizatorul venit de la Antena 3 reprezintă pentru ea o adevărată amenințare, temându-se că și-ar putea pierde locul de muncă.

Eu, care sunt o maimuță desenată, nu mă pot manifesta cu atâta imbecilitate precum Badea, iar copiii adoră asta. Nu știu dacă pot concura cu așa ceva. Noi facem chestii simple aici… Mergem din punctul A în punctul B, ridicăm o minge și o dăm ușor de la unul la celălalt. Badea e de-a dreptul extrem“, spune, cu tristețe, Bobo.

La Duck TV, formatul emisiunii realizate de Badea va rămâne același, însă producătorii i-au dat indicații să o lase puțin mai moale cu onomatopeele, deoarece, până și cei mici pot simți când le este insultată inteligența.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 559 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.