Spitalul Județean Constanța. „NE LUPTĂM, CU TOATĂ IUBIREA NOASTRĂ, PENTRU CĂ FIECARE VIAȚĂ CONTEAZĂ. ȘI CU TOTATĂ IUBIREA NOASTRĂ VĂ RUGĂM SĂ VĂ VACCINAȚI.“, este textul ce însoțește imaginea în care un medic îngrijește un pacient într-o secție ATI.

Bannerul este rezultatul unui parteneriat între Comitetul Național de Vaccinare și o companie publicitară ce s-a implicat gratuit pentru a ajuta la transmiterea mesajelor pro-vaccinare către populație.

E un prim pas în cadrul unei campanii. Ideea principală este că imunizarea ne poate ajuta să învingem pandemia. Adică, dacă tot avem soluția vaccinării, hai s-o folosim, acesta este mesajul strategiei. Agenția de publicitate cu care colaborăm lucrează pro-bono”, a declarat Alina Moisoi, șeful serviciului de informații publice al IGSU, citată de Libertatea.

Un banner similar a apărut prima dată în Capitală, pe Bulevardul Magheru. De asemenea, prezentând o imagine dintr-o secție de terapie intensivă, mesajul vine din partea medicilor, care fac referire la pacienții internați în stare gravă cu boala COVID-19: „SE SUFOCĂ. NE IMPLORĂ. REGRETĂ.“

În România, de la debutul pandemiei, 50.996 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.

În cursul zilei de luni, 8 noiembrie, Grupul de Comunicare Strategică raporta 241 de decese cauzate de COVID-19.

Din totalul de 241 de pacienți decedați, 224 erau nevaccinați și 17 vaccinați. Cei 17 pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între grupele de vârstă 40-49 de ani și peste 80 de ani. Toți pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități.

Link util: INSP

(Visited 190 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.