Mai multe femei din cartierul social „Henri Coandă“ au fost confirmate pozitiv cu sarcină după ce au intrat în contact cu Ninel Aifachevriting, zis Virusu.

Deocamdată nu se ştie cu exactiate cam câte femei au contactat Virusu, însă specialiştii estimează că cifra ar ajunge undeva la 35-40 de persoane.

E iute, că nici n-apuci să-ţ’ dai sama când te-a atins“, a declarat una dintre reprezentantele sexului frumos. „Vine la tine, te-ntreabă dacă vrei seminţe şi cât tu eşti ocopată să spargi şi să scuipi cojili, Virusu deja a entrant în tine şi gata, aia e!“.

„Noi mai am loat Virusu şi-acum doi ani, ănainte săsă ducă el ăn Etalia şi l-am loat ş-acuma, dupe ce s-a-ntors ănapoi“, au mai spus două femei, care au fost extrem de amabile şi ne-au oferit seminţe.

Pentru contribuţia sa la răspândirea şi creşterea populaţiei în cartierul social „Henri Coandă“, primarul Decebal Făgădău va mai constri un bloc special pentru toate rudele lui Ninel, iar câţiva funcţionari vor fi desemnaţi să fie bonele speciale ale copiilor săi.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 914 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.