Ei (partidele de opoziție – n. red.) ce au zis? Trebuie să facem zgomot ca să nu se audă sunetul creșterii economice, să nu se audă cum zornăie banii în buzunarele românilor (…) Și, având această idee, au început: cu înjurături, cu mizerii, cu divizări, cu jigniri, cu urlete, cu bâte, cu pietre, cu bolovani, cu instituții de forță împotriva noastră, doar-doar noi și românii care ne susțin o să intrăm într-o zonă de sperietură.

Noi n-am făcut așa că nu suntem sperioși (…) Noi am mers pe următoarea variantă: la o-njurătură de-a lor, noi am mai făcut o școală. La altă înjurătură, noi am mai făcut un drum. Au mai venit cu o-njurătură, am mai făcut un spital. Au mai venit cu o-njurătură, am mai mărit o subvenție la roșii“, a susținut Liviu Dragnea într-un interviu la DC News.

În realitate, din cele opt spitale regionale și unul republican, promise de PSD în programul de guvernare, nu a fost începută contrucția niciunuia până în prezent.

Întrebat despre infrastructură și, în special despre autostrăzi, Liviu Dragnea a susținut că în doi – trei ani va fi gata autostrada Ploiești – Brașov, care va fi construită în parteneriat public – privat de un consorțiu chinezo-turc.

Este pentru prima oară când eu pot vorbi cu curaj despre acest domeniu (autostrăzi – n. red.) (…) Nici în campanie, nici în primii doi ani de guvernare, eu n-am vorbit cu curaj și foarte aplicat despre autostrăzi pentru că eu n-am putut să vorbesc decât despre lucrurile pe care le-am făcut, le-am calculat, le-am estimat și le-am pus în practică.

La autostrăzi erau mult prea multe necunoscute, mult prea multe piedici. Eram pe o zonă total necunoscută (…) Azi, după doi ani de zile, am reușit să aprobăm legislația privind parteneriatul public – privat (…) Și suntem în situația în care alaltăieri a fost desemnat constructorul autostrăzii Ploiești – Brașov (…) Este una dintre marile mele satisfacții (…) E un consorțiu chinezo-turc (…) Una peste alta, vom avea autostradă Ploiești – Brașov”, a susținut liderul PSD.

 

(Visited 98 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.