Totuși, Consiliul Județean Constanța a aprobat în ședința de astăzi, 27 iulie 2018, proiectul privind numirea fostului manager în funcția de director general interimar al Microrezervației de la Delfinariu, începând cu 1 august 2018, până la ocuparea acestui post prin concurs, dar nu mai mult de 120 de zile.

Potrivit președintelui Consiliului Județean, Horia Țuțuianu, Adrian Bîlbă se va putea înscrie din nou la concurs, numai că, de această dată, fostul manager va avea concurență.

Nu se pune problema că nu a luat concursul. Nu știu de ce este un lucru rău să ceri performanță de la fiecare director din subordine, fiecare șef de serviciu, fiecare manager sau director de subordonată. Sunt un pic mai exigent decât alții, cer performață și ce e mai bun, din punct de vedere managerial, pentru fiecare om.

Domnul Bîlbă a avut un raport, un proiect de management unde în comisie au fost cei mai buni oameni din Consiliul Județean. În urma rezultatelor dumnealui avea nevoie de nota 9, dar a luat nota 8,23. Legislația spune foarte clar, se numește un director interimar, urmează concursul, vedem cine se va înscrie și cel mai bun să câștige”, a afirmat președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu, în cadrul unei conferințe de presă.

În ceea ce privește modul în care fostul manager a condus până acum Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, președintele Horia Țuțuianu consideră că se pot face îmbunătățiri.

Nu aș vrea să deschid un subiect sensibil. Domnul Bîlbă are plusuri, dar și minusuri care se pot corecta. Nu spune nimeni că domnul Bîlbă nu poate fi un bun manager dacă își corectează anumite probleme de conducere, de management”, a precizat Țuțuianu.

 

(Visited 409 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.