După cum se știe deja, virusul COVID-19, sau coronavirus, este de fapt o armă secretă ce a fost furată de chinezi de la canadieni sau australieni, care au făcut-o pe comandă de la ruși. Știe toată lumea, este o certitudine și nu are rost să dezvoltăm subiectul.

Important este că tu ai dat click pe acest articol! Ah, apropo de coronavirus… SENZAȚIONAL! Știai că Laura, o tipă de pe Facebook, a confirmat că tipul lângă care a stat în autobuz avea virusul și l-a împrăștiat la toată lumea? Ce mârlan!

În fine, ideea este că ai intrat pe acest articol pentru că vrei să te protejezi pe tine și familia ta de o epidemie… Stai că era să uităm: știai că toată lumea din Asia e deja moartă? Dar asta pentru că ei nu au așa de mulți ortodocși, nu s-au uns cu untdelem, nu s-au împărtășit și nici nu s-au rugat.

Apropo, ai văzut ce mască anti-coronavirus și-a cumpărat ÎPS Teodosie?

Bravo lui! Însă noi despre imunitatea la coronavirus voiam să-ți spunem, pentru că asta te interesează de fapt. Dar până atunci, credem că ar fi important să știi că Olivia Steer e bine, sănătoasă și își vede de treaba ei.

Chiar, ai văzut aseară la Antena 1 că Viorel și Vulpița parcă au devenit mai inteligenți de când au fost duși la Parlament? Oricum, noi credem că sunt un cuplu frumos, cu bune, cu rele, ca la toată lumea.

Da, deci despre treaba asta cu imunitatea… Cică ar fi bine să te speli mai des pe mâini!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 806 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.